Content is loading
Gå til hovedinnhold

Betal togreisen med MobilePay

Med et tastetrykk på mobilen kan du nå komme deg fra der du er til hvor som helst i Norge. Fra og med i dag kan reisende med NSB betale for togreisen med MobilePay.

- Ved å tilby de reisende med NSB å betale med MobilePay blir vi først ute med mobilbetaling på tog i Norge, og vi tror at svært mange vil oppdage hvor enkelt og raskt man kan betale togreisen med denne løsningen, sier landsjef i Danske Bank, Trond F. Mellingsæter.

Mange av de reisende med NSB benytter i dag digitale løsninger, og de ønsker at det skal være enkelt og raskt å kjøpe billett. Nå kan de enkelt benytte MobilePay som betalingsløsning i NSB app.

- NSBs mest fornøyde kunder, er de som i dag benytter NSB app. Nå har app blitt vår største salgskanal, og ved å tilby enda enklere betalingsløsninger vil dette bli en enda mer attraktiv løsning for våre kunder, sier Kristin Kjøge Jansson, leder for salgskanaler i NSB.

NSB app gir de reisende fra i dag av muligheten til å betale med MobilePay på alle billettyper; periodebilletter både for NSB, Ruter, Kolumbus og Skyss, samt enkeltbilletter for NSB og Ruter.

- Du behøver ikke lenger å taste inn dine kortopplysninger, og kan dermed enkelt ”swipe” deg fra A til B, avslutter Mellingsæter.

Slik benytter du MobilePay i NSB app:

  1.  Finn reise
  2.  Velg MobilePay som betalingsmåte – logg inn med kode/fingeravtrykk og bekreft med swipe. Så få du kvittering
  3. Billetten ligger klar i NSB-appen

Kontaktperson Danske Bank:
Stian Arnesen
Markeds- og kommunikasjonsdirektør
Tlf: 970 12 350

Kontaktperson NSB:
Åge-Christoffer Lundeby
Kommunikasjonssjef, NSB Persontog
Tlf: 916 53 449