Content is loading
Skip to main content

Gör ett internship hos oss!

Har du ett stort intresse för finans och vill veta mer om hur branschen fungerar? Då kanske våra internship på Corporate Finance är något för dig! Internshipen ger dig en fantastisk insikt i hur branschen fungerar. Du kommer att utvecklas både personligt och professionellt, och du kommer att få värdefull erfarenhet av att jobba i team och projekt. Är du intresserad? Ansökan öppnar i februari.
Sök jobb

Är du intresserad av våra internships?

När vi letar efter våra framtida interns så tittar vi självklart på betyg, men det är inte det viktigaste. Vad vi vill veta är varför just du vill göra ett internship – och varför just hos oss. Intresse och engagemang, tidigare erfarenhet och eventuella utlandsvistelser väger minst lika tungt som betyg.

När du väl blir antagen till ett internship får du direkt prova på hur det är att jobba ”på riktigt”, och om du trivs så finns det goda möjligheter att fortsätta jobba hos oss efter examen. Det är din inställning och utveckling under internshipet som avgör om du får möjlighet att stanna hos oss, inte enbart vad du har gjort tidigare eller dina betyg.

More stories on Instagram


If you want to see how daily life is in the bank, follow us on Instagram for more stories.

Follow us