Content is loading
Skip to main content

Studentmedarbetare hos Danske Bank

Som studentmedarbetare hos oss jobbar du deltid parallellt med dina studier, och får därmed en unik möjlighet till relevant arbetserfarenhet redan under studietiden. Vi erbjuder möjlighet till extrajobb inom de flesta delarna av organisationen, men främst på vår avdelning Customer Relations i Linköping.

Många av våra studentmedarbetare har valt att stanna kvar inom Danske Bank när de har pluggat klart, och har idag olika roller inom organisationen.

Vad säger våra medarbetare

Insyn i bankens karriärvägar

Under större delen av min studietid jobbade jag extra på Danske Banks kundservice. Förutom en värdefull arbetslivserfarenhet gav det mig en unik möjlighet att lära känna organisationen och de karriärvägar som finns inom banken. Efter min examen började jag på Danske Bank som Graduate. Jag skapade ett värdefullt nätverk, en bredare förståelse för organisationen som helhet, men inte minst fick jag en insikt i vad som tilltalade mig och vad jag var bra på. Idag jobbar jag på Large Corporates & Institutions som Relationship Manager där min huvudsakliga arbetsuppgift är att koordinera och driva kundteamets arbete mot den komplexa storföretagsaffären. Det är en bred, social och utmanade roll som ger mig möjlighet att utvecklas inom flera av bankens produktområden. Danske Bank har en kultur som verkligen uppmanar till utveckling, och visar man att man vill och vågar finns det få begräsningar. Att jobba extra under min studietid lade grunden till att jag tog nästa steg – och den tjänst jag har i företaget idag!

Oscar, Relationship Manager
Large Corporates & Institutions, Stockholm
Maria

Perfekt väg in i banken

Jag började på Danske Bank när jag studerade i Linköping till Civilekonom. På kvällar, helger och somrar jobbade jag då extra på bankens Kundservice och lärde mig mycket om bankens produkter och tjänster. När jag hade pluggat klart sökte jag till banken och började som Business Innovation Graduate hösten 2017 i Stockholm.
Efter programmet var avklarat fick jag jobb inom business development där jag jobbade som projektledare i två år innan jag fick rollen som Product Owner i Retail Investment Tribe. Jag trivs med att alltid utmanas, utvecklas och ställas inför nya problem som måste lösas!

Maria, Product Owner
Retail Investment Tribe

More stories on Instagram


If you want to see how daily life is in the bank, follow us on Instagram for more stories.

Follow us