Content is loading
Skip to main content

Tule meille kesätöihin


Haku kesälle 2024 on päättynyt. Kesätöissä opit paljon uutta pankkialasta

Kesätöissä Danske Bankissa pääset tutustumaan siihen, miten pankki käytännössä toimii ja millaisia palveluja tarjoamme asiakkaillemme.  

Palkkaamme suurimman osan kesätyöntekijöistä asiakaspalvelutehtäviin. Asiakaspalvelussa kohtaamme ja neuvomme asiakkaita päivittäisiin pankkiasioihin liittyen. Päivittäisiin asioihin kuuluvat esimerkiksi maksukortit, lainat ja verkkopankkitunnukset.  

Kesätyöntekijänä sinun ei tarvitse tuntea pankkialaa entuudestaan vaan työssä on tarkoitus oppia. Toivommekin, että haet meille, jos olet innokas oppimaan uutta ja tekemään töitä erinomaisten asiakaskokemusten eteen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat tukenasi koko kesän. 

Tulin Danske Bankille kesätöihin kaverini suosituksesta. Työyhteisöön sisälle pääseminen oli vaivatonta ja uudet kollegat ottivat minut avoimesti vastaan. Kesätyö asiakaspalvelussa opetti valtavasti uusia asioita erilaisista pankin toiminnoista. Kesän aikana kerryttämäni osaaminen ja mahtava työyhteisö vakuutti minut jatkamaan Danskella, minkä ansiosta teen nyt töitä vakituisena asiantuntijana. 

Joonas, Asiakasneuvoja

Danske Bank kesätyöpaikkana

 • Otamme kesätyöntekijät lämpimästi vastaan ja tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön. Vastauksia kysymyksiin ja apua pulmatilanteisiin saat kollegoilta läpi kesän, joten et ole koskaan yksin.

  Lupaamme, että opit paljon uusia asioita pankista. Työn kautta kehität myös taitojasi kuten ongelmanratkaisua ja englantia, mistä on tulevaisuudessa hyötyä. Kesätyö avaa mahdollisuuksia työskennellä meillä tai finanssialalla jatkossakin.  Kesätyöntekijöiden porukka on usein innostunutta ja motivoitunutta, mikä näkyy hyvänä yhteishenkenä sekä työajalla että sen ulkopuolella. Kesän aikana voit myös verkostoitua muiden pankkilaisten kanssa ja luoda uusia kontakteja alalla.  

  Tavoitteenamme on, että kesän jälkeen tunnet pankin toiminnan ja pidät meitä varteenotettavana työnantajana myös tulevaisuudessa.  
 • Olemme moderni kansainvälinen pankki, jossa haluamme olla asiakkaidemme luotettavin taloudellinen kumppani.  Onnistumme toimimalla yhdessä, olemalla avoimia ja tavoittelemalla parempia tuloksia. Kulttuurilupauksemme Team Up, Be Open, ja Own It näkyvät jokapäiväisessä tekemisessämme. 

   

  Moni pankkilainen on aloittanut uransa kesätyöntekijänä. Olemmekin työnantajana, joka tarjoaa monipuolisia ura- ja kehitysmahdollisuuksia työntekijöillemme. Voit lukea lisää siitä, mitä kaikkea pankissa voi tehdä, tutustumalla työntekijöidemme tarinoihin urasivullamme.


  Pitkät työurat kertovat siitä, että työntekijät viihtyvät meillä. Viihtymiseen vaikuttavat ainakin mukavat ja auttavaiset kollegat, ammattitaitoiset esihenkilöt ja kulttuuri, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja tehdä töitä joustavasti oman elämäntilanteen mukaan. 

 • Suurin osa kesätyöntekijöistämme toimii asiakaspalvelutehtävissä, joko paikallisissa konttoreissa tai keskitetyssä asiakaspalvelussa. Joskus kesätöitä on tarjolla muissakin yksiköissä. 

  Asiakaspalvelussa kohtaat paljon asiakkaita ja ratkaiset erilaisia palvelutilanteita. Työvälineisiisi kuuluvat pankin tietojärjestelmät ja keskuspuhelin. Nykyisin asiakkaat voivat hoitaa suurimman osan pankkiasioistaan itse verkossa, mutta kaipaavat opastusta. Työ vaatiikin sinulta kykyä kuunnella asiakasta ja ratkaista pulmia positiivisella otteella. 

  Koulutamme kaikki kesätyöntekijät ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita ja tarjoamaan ratkaisuja. Koulutusten lisäksi työviikkoosi voi kuulua palavereja ja afterwork-aktiviteetteja kollegojen kanssa.  Kesätyön ajaksi saat myös käyttöösi lounasedun.   

 • Hae kesätöihin urasivuiltamme löytyvän kesätyöilmoituksen kautta. Meille riittää, että täytät hakemukseen yhteystietosi ja lisäät liitteeksi CV:n ja hakemuskirjeen. Muista kertoa, milloin voit aloittaa kesätöissä.  

   

  Haemme kesätyöntekijöitä ensisijaisesti asiakaspalvelutehtäviin, mutta mikäli sinulla on jokin erityinen osaamisalue, jonka parissa haluaisit työskennellä, mainitse siitä hakemuksessasi. Pyrimme ottamaan toiveesi huomioon.  

More stories on Instagram


If you want to see how daily life is in the bank, follow us on Instagram for more stories.

Follow us