Indholdet hentes
Gå til hovedindhold

Danske Bank ansætter direktør i Danske Capital



Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2001: Stigende aktiviteter på området for kapitalforvaltning
Danske Bank har pr. 1 august 2001 ansat Niels-Ulrik Mousten som direktør for Danske Capital, et af fire områder i Danske Banks samlede aktiviteter inden for kapitalforvaltning.

"Ansættelsen af Niels-Ulrik Mousten er en logisk konsekvens af Danske Banks stærkt stigende aktiviteter på området for kapitalforvaltning, blandt andet bankens opkøb i Sverige, Norge og Finland og fusionen med RealDanmark", siger bankdirektør Jeppe Christiansen.

38-årige Niels-Ulrik Mousten kommer fra et job som administrerende direktør for SEB Asset Management i Danmark, hvor han også har fungeret som global chef for institutionelle kunder. Fra 1991 til 1999 var han en af drivkræfterne bag opbygningen af Unibanks aktiviteter inden for Asset Management. Niels-Ulrik Mousten er uddannet cand.merc. og har desuden taget den amerikanske finansanalytikeruddannelse, CFA.

Stillingen som direktør for Danske Capital har været ubesat. Jeppe Christiansen har varetaget en dobbeltfunktion, som leder af både Danske Capital og bankens samlede kapitalforvaltning.