Indholdet hentes
Gå til hovedindhold

Lån i Den Danske Bank via Internettet


Pressemeddelelse
Muligt at låne op til 30.000 kr., mens man sidder hjemme ved pc'en.

Nu er det muligt at sidde derhjemme og ansøge Den Danske Bank om et lån på mellem 5.000 og 30.000 kr. via Internettet.

På Den Danske Banks homepage (internetadressen "www.danskebank.dk") finder man bankens låneskema lige til at udfylde med sine personlige, økonomiske oplysninger og derefter sende via Internettet. Låneskemaet svarer til det, som banken allerede udsender på papir gennem sine afdelinger, i avisannoncer og som Go-Cards.

Det er den store interesse for at låne uden at skulle møde personligt frem i en bankafdeling, der har fået Den Danske Bank til også at åbne for muligheden for at ansøge om lån via Internettet. I denne forbindelse er Internettet en hurtig og nem distributionsform, som er tilgængelig, når låneansøgeren selv har tid.

Første arbejdsdag, efter at ansøgningen er modtaget, sender banken et svar til ansøgeren. Hvis svaret er positivt, modtager ansøgeren et lånetilbud til underskrift. Som ansøger er man ikke bundet, før lånedokumenterne er underskrevet og returneret til banken.

Ønsker man ikke at sende sine personlige oplysninger via Internettet, kan man i stedet rekvirere et låneskema på papir via bankens homepage på nettet.