Indholdet hentes
Gå til hovedindhold

Danske Securities indgår samarbejde med Auerbach Grayson

Publiceret under overskriften: Danske Securities indgår samarbejde med Auerbach Grayson Global Brokerage Network


Pressemeddelelse
Danske Securities har indgået samarbejde med det internationale mægler- og analysefirma, Auerbach Grayson & Company Incorporated, der har hovedkontor i New York. Aftalen giver Auerbach Grayson adgang til Danske Securities aktieanalyser på Norden, og Danske Securities får en platform til markedsføring af sine nordiske aktieprodukter i USA.

"For Danske Securities er samarbejdet med Auerbach Grayson Network og adgangen til det amerikanske marked et vigtigt strategisk skridt", siger koncernaktiechef Erik Wenngren, Danske Securities. "Vi ser frem til, i samarbejde med Auerbach Grayson, at stille vores aktieanalyser på Norden til rådighed for institutionelle kunder i USA."

Gennem en nyoprettet nordisk handelsfunktion, Equities USA, Danske Securities, i Auerbach Graysons New York kontor, får Danske Securities mulighed for at markedsføre og rådgive om sine aktieprodukter og derved sikre nordiske virksomheder et større marked. Til chef for kontoret er udnævnt Marca Peterson, der kommer fra en stilling som chef for Sales Trading i Danske Securities, London.

Auerbach Grayson, stiftet i 1993, er verdens 8. største mæglerfirma målt på antal analytikere. Gennem et globalt netværk af analytikere har firmaet specialiseret sig i aktieanalyse og udførelse og afvikling af værdipapirhandler for amerikanske institutionelle investorer, der arbejder internationalt.