Gå til hovedindhold

Vi fejrer vores kunder 

I anledning af vores 150-års jubilæum den 5. oktober 2021 vil vi gerne fejre vores kunder.

Hver dag rådgiver vi hundredvis af kunder om alt fra boliglån til finansiering og international ekspansion. Vi møder ildsjæle, der kæmper for at realisere deres drømme og for at gøre en forskel.
Det, synes vi, er værd at fejre – og at fortælle om.

Derfor vil vi gerne vise 150 af vores mange kunder, som har gjort indtryk. Én for hvert år, vi har haft privilegiet at hjælpe vores kunder med at forløse deres potentiale.

48c6a4d7-00090258-a9cd821a

Sådan rådgiver vi vores kunder 

Privat

Vi rådgiver mennesker om finansiering og deres økonomi gennem hele livet. Uanset om du skal oprette din første konto, købe bolig, eller på pension, kan vi rådgive om, hvilke af bankens produkter og løsninger, der er rigtige for dig.

Læs mere


Erhverv

Vores erhvervsrådgivere kan både rådgive iværksætteren og mere modne virksomheder om alt lige fra bankens finansielle løsninger vedrørende den daglige økonomi til finansieringen af strategiske tiltag som for eksempel grøn omstilling eller digitalisering.

 

Læs mere


Foreninger

Vores rådgivere i Forening Direkte rådgiver mere end 20.000 foreningskunder om bankens finansielle løsninger til såvel opstart som daglig drift. Så kan de koncentere sig om at skabe og vedligeholde nogle sunde fællesskaber.

 

Læs mere


Mød nogle af vores kunder

Her kan du møde nogle af vores mange kunder, som har gjort indtryk på vores rådgivere, og som vi gerne vil fortælle om i anledning af vores 150-års jubilæum.

5f7c854d-00090258-ca68397c


Susanne Borch er i sit job beskikket værge for over 100 udsatte unge mennesker og formand for Værgeforeningen.

6b90e6ec-00090258-23beb790

Brødrene Jens og Kristian stiftede FarmDroid, der fremstiller robotter, som kan udføre både såning og lugning af afgrøder.

b5b38c5c-00090258-ae9025ab

Kristine og hendes co-founder Mille har stiftet Planet Nusa, der fremstiller sportswear af genanvendte fiskenet og andet ocean waste.

da737e21-00090258-4ea63ddc

Projektskolen Grennessminde i Taastrup hjælper sårbare unge med at blive klar til et liv med job og nye muligheder.


Butik Blossom

I 2012 sprang Trine Kær ud i drømmen og åbnede modebutikken Blossom i Nibe. Siden har hun udvidet med en succesfuld webshop. På den måde har hun skabt adskillige arbejdspladser i lokalområdet.

Be My Eyes

Christan Erfurt er CEO og medstifter af virksomheden bag app’en Be My Eyes, der forbinder blinde brugere med frivillige seende, der via videoopkald kan beskrive det, de blinde ikke kan se. Dermed gør han en forskel for blinde mennesker.

Dennis Friis Thaagaard

Dennis rådgiver virksomheder om bæredygtighed og forsøger selv at leve bæredygtigt. Han har bl.a. fået bygget verdens første familiehus i PEFC-certificeret bæredygtigt træ.

Ørnberg Vin

Niels Esbjerg Jensen og hans partner Anders Ørnberg Eriksen satte sig i 2008 for at fremstille vin i Danmark. Siden har de dyrket vindruer og fremstillet prisvindende vin på spidsen af Sjællands Odde.

A. Enggaard A/S

En af Danmarks største entreprenører, by- og projektudviklere samt ejendoms-investorer. Danske Bank har været med fra start, og i dag har familie-virksomheden en milliardomsætning.     

A.C. Perchs Thehandel ApS

Siden 1835 - gennem syv generationer - har A.C. Perchs Thehandel leveret et stort udvalg af kvalitets te fra hele verden fra deres butikker, tesaloner og webshop.  

Abacus Medicine A/S

Abacus Medicine blev stiftet i 2004. Som grossist og parallelimportør af medicin hjælper virksomheden med at gøre medicin mere tilgængelig.

 

Across-the-Board: Brætspil

Across-the-Board er en helt ny forening, der via fællesskab og brætspil vil styrke den sociale kontakt mellem mennesker og skabe en tiltrængt analog balance i en udpræget digital verden.

Agrain 

Agrain aftager korn fra bryggerier og destillerier, forarbejder den til mel som bruges i bagværk, snack og morgenmadsprodukter.

Allan Guhle

Allan Guhle er 5. generation i sin glarmestervirksomhed. Er samtidig formand for Håndværkerforeningen i kommunen, og arbejder på at skærpe uddannelsen indenfor håndværker-faget.

Andreas Haugaard

I en alder af 25 år har Andreas overtaget familielandbruget Fladhøjgaard, der har køer og planteavl. Som 5. generation bibringer han mange nye ideer og har stort fokus på dyrevelfærd.

Andreas Larsen

Andreas er en ung landmand med 320 økologiske køer og egen maskinpark. Han afholder Økodag og yder en indsats i forhold til lokale unge ved bl.a. at give dem job på gården.

Andromeda

Der er to skibsprojekter for utilpassede unge i Danmark. Andromeda er det ene. Her bor unge, indtil de er klar til uddannelse eller arbejde. Børn fra hele Danmark kan få en ny chance her. 


Be My Eyes

Siden 2015 har 5.2 mio. frivillige hjulpet 300.000 blinde brugere takket være virksomhedens app, der forbinder blinde med frivillige, der via videoopkald kan beskrive det, de blinde ikke kan se.

Beck & Jørgensen A/S

Har siden 1892 udviklet og fremstillet bygningsmaling til professionelle brugere. 3. generation har fokus på miljø & bæredygtighed – mange produkter har EU blomsten eller Svanemærket.

Bibs Danmark ApS

BIBS fremstiller og sælger sutter og andre babyprodukter i høj kvalitet og med bæredygtighed for øje. Produktionen foregår i Danmark og BIBS produkter sælges i dag i hele verden.

Biofuel Express A/S

Virksomheden leverer fossilfrie brændstoffer som fx biodiesel og biogas til den tunge transport, hvilket resulterer i mindre udledning af CO2.

Bitten & Mads Clausens Fond

Fonden ejer Danfoss-koncernen og har særligt fokus på Sønderjylland. Her støttes projekter til gavn for virksom-heden indenfor udvikling af nærområde, uddannelse og grøn omstilling. 

Bo Nielsen

Bo Nielsen er en utrættelig foreningsmand og ildsjæl, der bruger det meste af sin fritid på at få fodbold-klubben VRI til at køre. Det har skabt en sund klub med tilfredse medlemmer.    


Butik Blossom 

Blossom er en modebutik med en flot udvikling. Webshoppen er vokset markant, mens man med events og arrangementer fastholder den lokale tilstedeværelse i Nibe.

Børnebasket Aarhus

Foreningen giver børn en chance for at være en del af et hold og viser hvordan sport giver fællesskab og glæde. De giver dem en indflyvning til forenings-livet der gavner dem hele livet.


Børnehjælpsdagen

Børnehjælpsdagen er en lands-dækkende hjælpeorganisation, der hver dag arbejder for at styrke de personlige og sociale kompetencer hos anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Camilla Louise Wheadon

Camilla er en ildsjæl i foreningslivet og et af omdrejningspunkterne for ungdomsfodbolden i Virum Sorgenfri Boldklub. Hun er holdleder for U16 og styrer samtidig den frivillige drift af klubbens café.

Camilla Neubert

Camilla Neubert er til daglig jurist i en stor medievirksomhed. Hun er frivillig våger i sin fritid, hvilket betyder, at hun sidder ved døende menneskers side i deres sidste tid for at give dem ro og tryghed. 


CanopyLAB

Den danske EdTech virksomhed blev grundlagt i 2015. De har udviklet en digital læringsplatform, der ved hjælp af kunstig intelligens tilpasser lærings-tempo og indhold til den enkelte. 

Carl Hansen & Søn Møbelfabrik

I Gelsted på Fyn produceres nogle af de mest ikoniske danske møbeldesigns fra blandt andre Wegner. Carl Hansen & Søn er en af årsagerne til, at dansk møbeldesign er berømt ude i verden.


Ceramicspeed A/S

CeramicSpeed producerer kuglelejer til cykelsporten og industrimaskiner verden over. Innovation er en del af deres DNA, hvilket bl.a. resulterede i udviklingen af den kædeløse cykel, ”Driven”.

Claus Levinsen

Claus brænder for at skabe levende, professionelle kulturtilbud. Med Hillerød Musik & Teater arrangerer han klassisk kammermusik, opera, symfonikoncerter, jazz og teater for børn og voksne.

Copenhagen Infrastructure Partners

CIP har rejst mere end 100 mia. kroner i kapital til investering i energi-infrastruktur som fx vindmølleparker og PtX-anlæg. På den måde er de med til at understøtte en del af den grønne omstilling.  

Corti

Cortis team har udviklet software, der via kunstig intelligens kan hjælpe sundhedspersonale med at opdage symptomer på alvorlige hjertelidelser. Ambitionen er at redde liv verden over.


Daniel Mühlendorph Jensen

Som 18-årig fik Daniel kredit i banken for at komme på filmskole i USA. Nu har han et prisvindende filmselskab og sætter gang i alt fra festivaler til cafeer på Bornholm, hvor han er fra. 

Dansk Agro

Har i årevis givet unge mekaniker-lærlinge tilskud til udvekslingsture til Afrika, hvor de reparerer landbrugs-maskiner hos lokale maskinhandlere og derved støtter mindre bemidlede. 

Dansk Handicapforbund

Dansk Handicap Forbund arbejder for et liv med lige muligheder for alle mennesker med bevægelseshandicap i Danmark og med visionen om at skabe netværk og knytte bånd mellem mennesker. 

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. 

De grønne pigespejdere 

De grønne pigespejdere tilbyder unge piger og kvinder et fællesskab, hvor de lærer at udnytte deres fulde potentialer. Med udfordrende aktiviteter i naturen får pigerne selvtillid og gåpåmod.

Delta Optical Thin Film A/S

Delta OTF A/S udvikler og fremstiller optiske filtre, der bl.a. anvendes til diagnosticering og fremstilling af mikrochips. De knoklede for at udvikle filtre til Covid-19 tests.

Demstrup Hovedgaard A/S

Landbrugsbedriftens historie går tilbage til 1404 og bygger på værdier som ordentlighed og vilje til udvikling.

Den Gamle By

Danmarks største livemuseum med flere end 500.000 besøgende om året fra ind- og udland, som får et levende og legende indblik i Danmarkshistorien. Dermed også i vores kultur og samfund. 

Dennis Friis Thaagaard

Dennis har sit eget konsulentbureau, der rådgiver om CSR og grøn omstilling. Samtidig har han fået bygget verdens første hus af PEFC-certificerede bæredygtigt træ.

Ditte Søbro Jensen

Ditte har flere gange været udsendt til Afghanistan for Læger uden grænser. Senest i Kabul, hvor hun kom hjem fra for nylig. Hun ønsker at gøre en forskel for andre mennesker. 

Dolle A/S

Fra den lille by Frøstrup i Thy producerer Dolle A/S loftstrapper, der sælges mange steder i verden. Deres vision er at skabe, kombinere og åbne for let adgang og udnyttelse af plads.

DSV A/S

DSV er en af de mest imponerende væksthistorier i dansk erhvervsliv. Virksomheden er i dag en af verdens største logistikvirksomheder med flere end 75.000 ansatte i mere end 90 lande.

E. Tjellesen A/S

I nordsjællandske Lynge fremstiller denne familieejede virksomhed danske skønhedsprodukter til hele verden under brandet GOSH Copenhagen.


Efsen Engeineering A/S

Under Covid-19 opfandt den familieejede virksomhed bl.a. en UV-lampe, der kan desinficere overflader og en UV-bænk,  hvor man kan desinficere ting på få minutter.


Elsass Fonden

Afkastet fra Elsass Fonden anvendes til forskning, aktivitetsudvikling og legatstøtte. Alle fondens aktiviteter er tilrettelagt for at øge livskvaliteten for folk med cerebral parese.


Enghavegaard Osteri & Gårdbutik

På Enghavegaard skaber Martin og Lone oste baseret på rødkit, som de sælger i deres gårdbutik med udsigt ud over Ho Bugt ved Vadehavet.     

Erik Schwensen

Erik Schwensen er en aktiv samfundsborger, der skaber dialog om det samfund vi ønsker os. Han er formand for 6. julikomiteen og aktiv i Landskomiteen til renovering af Fredericia Vold. 

Erling Sørensen

Erling har som alenefar til tre børn, også jongleret med mange kasketter i den lokale idrætsklub. Formand, initiativtager, tovholder. Og er alligevel altid klar med en hjælpende hånd.

Eva Merz Kjærgaard

Eva kæmper for at gøre en forskel for andre gennem sit kunstneriske arbejde, forskønnelsesprojekter i boligområder og sin fond, der hjælper udsatte i lokalområdet

EXPO-NET Danmark A/S

EXPO-NET er en af Europas førende producenter af plastnet, som anvendes til mange formål bl.a. til byggeri, filtrering og emballage. Den højteknologiske produktion foregår i Hjørring.

Falsters Kyst

Madentreprenøren Kim Rahbek har med restauranterne Pomle Nakke og Hesnæs Havn sat Falster på det gastronomiske Danmarkskort, og samtidig tiltrukket turister og arbejdskraft til egnen. 

Fares Mahmod Osman

Fares kom til Danmark som flygtning, og lærte sig hurtigt dansk. Senere blev han udlært som smed med topkarakter og har nu et godt job og hus. Han er et forbillede for mange.

Faristha Rona

Farishta har knoklet for at give sig selv og sine børn en bedre tilværelse end den, de forlod i Afghanistan. Hun har vist, at man kan opnå meget, selvom livet ikke altid har været nemt.

FarmDroid ApS

FarmDroid er stiftet af to sydjyske brødre, som har opfundet en solenergidrevet robot, der kan udføre både såning og lugning af afgrøder.

Fonden FÆNGSLET

På få år har organisationen bag Fonden FÆNGSLET forvandlet det tidligere statsfængsel til en internationalt anerkendt ramme for konferencer, kulturevents, museum og meget mere.

Fonden Mariehjemmene

Mariehjemmene arbejder for at skabe hjem for borgere med særlige behov, så de kan leve det liv, de ønsker. I dag er fonden paraplyorganisation for 20 selvejende Mariehjem i hele landet. 

Fonden Projektskolen Grennessminde

Grennessminde i Taastrup driver en socialøkonomisk virksomhed, der hjælper unge med særlige behov med at komme i uddannelse, få et job og blive en del af et fællesskab.

Foreningen Jysk Børneforsorg/Fredehjem

Non-profit organisationen arbejder for at skabe et godt liv for udsatte og sårbare børn, unge og familier. De er tilknyttet mere end 200 forskellige sociale indsatser.

Foss A/S

Med en mission om at minimere spild, samt kvalitetssikre og optimere den globale fødevareproduktion er FOSS blevet verdens førende leverandør af innovative og digitale analyseløsninger.

Frank Stensby Jensen

Frank startede i 2008 en lille fodboldturnering for børn i Helsingør. Siden er Kronborg Cup vokset til 3.000 spillere og 20.000 gæster til stor glæde for hele byen og alle deltagere.

Fresh.land

Prisvindende digital platform, der afkorter og digitaliserer fødevare-forsyningskæden og giver forbrugere mulighed for at købe fødevarer direkte fra landmænd.

Gert Walter Kring

Ildsjælen Gert har gennem sit mangeårige engagement i det lokale musikliv været med til at sikre, at Esbjerg i dag har Danmarks næst-største spillested for rytmisk musik, 'Tobakken'.

Grith Mortensen

Grith er dybt engageret i lokal-udviklingen på Mols og Helgenæs, hvor hun som aktiv i lokale foreninger har været den samlende kraft til at iværksætte og drive en lang række projekter.

Gurli Rønn Erichsen

Gurli Rønn Erichsen på 93 år holder sig i gang ved at hjælpe og gøre godt for andre. Hun er frivillig i en Lions Genbrug og i en børnehave. Hun blev telefonven for ældre under Corona-nedlukningen.

Hagens Fjedre A/S

Begyndte som cykelbutik i 1945, og Hagens Fjedre har nu flere hundrede ansatte og produktion i Danmark, Sverige og Kina.  De leverer fjedre tilpasset kundernes specifikationer på globalt plan. 

Harry Boserup Kronaie

Harry er en inspirerende mand, der kan skrive både vintage-guitarforhandler, zenpræst og antikvitets-entusiast på samme CV. Senest har han åbnet to kampsportsskoler i København.

Henning Hartvig

I 8 år har Henning gjort Ringsted tryggere som del af Natteravnene. Men faktisk har han været aktiv i forenings-livet uafbrudt siden 1970 - ikke mindst når det gælder cykelsporten.

Henning Jørgensen

Henning havde en ægte interesse og omsorg for mennesker. Han brændte for at skabe fokus og fremme psyko-terapien. Dette ved væsentlige donationer - også efter hans død. Æret være hans minde. 

Henrik Rasmussen

Restauranten Guldkronen i Middelfart har siden 1933 været et samlings-punkt for byen. Restauratøren, Henrik, gør en dyd ud af skabe arrangementer som fodboldstorskærm og jazzkoncerter mv.

HE-VA ApS

Den familieejede virksomhed blev startet på Mors i 1977 og har i dag 140 ansatte, der fremstiller landbrugsmaskiner. 90% af disse eksporteres ud i hele verden.

Holger Jørgensen

Holger Jørgensen brænder for lokalmiljøet og har ikke bare holdt sammen på Høje Kolstrup Boldklub gennem 25 år. Han kan også fejre 40 års jubilæum som frivillig leder i DBU.

Hotel Nyborg Strand A/S

Hotellet har en 100-årig historie, stærk lokal forankring og fokus på grøn drift. De har bl.a. modtaget Green Key, som er turismens miljømærke og tilbyder ladestandere til elbiler.

Hounisen Laboratorieudstyr A/S

I over 40 år har virksomheden leveret udstyr til bl.a. forskning. Under Covid-19 arbejdede de ansatte intenst på at løse Danmarks udfordringer med at skaffe værnemidler. Det lykkedes at udvikle et dansk produceret visir m.v. 

House Nordic ApS

På blot fem år har Henrik Jørgensen skabt et iværksættereventyr i Søndersø på Fyn, hvor hans virksomhed House Nordic udvikler og sælger møbler til mere end 40 forskellige markeder.

Hus Forbi

Hus Forbi er et talerør for landets hjemløse og socialt udsatte samtidig med, at hjemløseavisen giver sælgerne mulighed for at tjene egne penge og have noget at stå op til. 

Huset-Frivilligcenter Vejen

Huset Frivilligcenter Vejen har siden 1989 formidlet kontakt mellem mennesker. De danner selvhjælps-grupper, formidler frivilligt arbejde og hjælper alle typer borgere videre i livet.

Ib Elgaard

Som pensionist valgte Ib at engagere sig i udviklingen af øen Endelave. Med initiativet 'Prøv en ø' har han skaffet nye tilflyttere og i 2020/2021 blev øen kåret til årets ø.

Idestrup & Omegns Lokalråd

Lokalrådet arbejder for at fremme udviklingen af Idestrup både socialt, kulturelt og økonomisk gennem initativer til gavn for erhvervs- og foreningsliv, bosætning samt børn og unge.

Ingleby Farms & Forests

Med et 150-års perspektiv og afsæt i principperne om "regenerative farming" har den globale landbrugsvirksomhed med hovedkontor i Køge og mere end 100.000 hektar i 9 lande et erklæret mål om at være Co2 positiv i 2030. 

ISS

ISS koncernen har en halv million medarbejdere fra 40 forskellige nationaliteter. De har stort fokus på mennesker, som er virksomhedens største ressource.

Jan Tagesen

Jan er ekstremløber og har kæmpet for danske hjertebørn. Gennem sit løb samlede han, sammen med KUUL, penge ind til danske hjertebørn og er også frivillig hjerteløber. Han har bl.a. genoplivet en ung løber under et løb.

Jens Kjeldberg Kudsk

Jens er en ildsjæl i sin landsby Sennels uden for Thisted. Her kæmper han for at gøre byen attraktiv at bo i. Der er i de seneste år kommet mange nye tilflyttere til byen.

Johannes Bach

En iværksætter, der har opbygget flere selskaber med afsæt i flid, ordentlighed og tillid. Han har ud fra godt købmandskab og blik for nye forretningsmodeller opbygget flere succesfulde tech-selskaber.

Kaj Ove Bendixen

I mere end 40 år har Kaj Ove gjort et formidabelt stykke arbejde i Brønderslevs lokale foreningsliv som formand, holdleder og træner for bordtennisafdelingen i idræts-foreningen.

Kalas-Kalas 

Iscaféen i vandkanten opstod som et sommerprojekt for familien bag Kalas. I dag har de fuldtid med egen is-produktion – et levende sted med skøn atmosfære.

Karina Kildsgaard

Karina er et forbillede for andre. Trods hårde perioder i eget liv, har hun været en drivkraft som frivillig og kæmpet for, at TST Badminton igen er blevet et samlingspunkt for unge.

Karlebo Frisbee Golf Klub

Klubben er et udviklingssted for dansk disc golf, drevet af et stærkt fællesskab. De afholder store internationale turneringer, og har samtidig stor opmærksomhed på bredden.

Karstensens Skibsværft A/S

Det over 100 år gamle skibsværft er landets største nybygningsværft. De bygger effektive og moderne fiskeskibe, og holder dermed liv i Danmarks stolte skibstradition.

Kaufmann

Axel Kaufmann åbnede sin første tøjbutik i Aarhus i 1908. Igennem 3 generationer er virksomheden vokset til en stor landsdækkende tøjkæde med god service og kvalitet i centrum.


Kenn Hillmann

Kenn er en ildsjæl i den lokale fodboldklub, hvor han står for flere årgange. Samtidig har han et kæmpe fokus på at fastholde især udsatte unge og flygtningebørn i klubben.

Kenneth Højlund Jensen

Kenneth kæmper for at få Køge på landkortet og engagerer sig især  i Køge Marina, som i dag består af både lystbådehavn, havnebad og badeklub med sauna for vinterbaderne.

KFUM's Sociale Arbejde 

Siden 1918 har værdigrundlaget været at betragte det enkelte menneske som værdifuldt. Har i dag over 170 sociale tilbud, der skaber værdige kår for mennesker i udsatte livssituationer.

Kirstine Seligmanns Skole

Skolen, der ønsker at gøre en forskel, har renoveret sine gamle bygninger. De er bl.a. ved at installere solceller og anlægge en byhave på skolens tag.

KVG Holding ApS

Keld Gregersen startede i 1997 med trading af fødevarer. Omsætter i dag for over 2 mia. Solgte i år sidste aktier i selskabet. Stiftede i 2013 Gestus Nord, som støtter udsatte familier.

Lakrids by Johan Bülow A/S

I 2007 finansierede Danske Bank den første lakridsmaskine. Brandet har siden opnået eksportandel på > 50% med produktion i Danmark, hvor samme lakridsmaskine fortsat er i brug.

Broen Herlev

Broen Herlev er en frivilligorganisation, der hjælper udsatte børn og unge, så de kan deltage i fritidsaktiviteter og støtter dem til et bedre fællesskab med andre.

Lyras A/S

Lyras har patenteret en ny teknologi, som via UV-lys kan fjerne mikro-organismer i flydende fødevarer og erstatte traditionel pasteurisering.

Madam Stoltz ApS

Igennem 20 år har interiør-virksomheden Madam Stoltz importeret inventar til boligen fra Indien. Samtidig støtter de skole-projekter i landet, der sikrer lokale et bedre liv. 

 

Marianne Benzon Nielsen

Marianne Benzon Nielsen udfører som direktør i Børnecancerfonden et vigtigt arbejde for en særlig sårbar gruppe ved at støtte kræftsyge børn - og sender pengene direkte videre til fonden.

Martin Engelsgård Henriksen

Martin har gennem en svær periode været et konstant anker for sin familie. Ydmyghed, tålmodighed og troen på det gode i folk kendetegner ham og hans tilgang til livet.   

Martin Garcia Svane

Martins ægtefælle blev i 2009 ramt af sclerose. Siden har han kæmpet for midler til forskning, og samtidig startet indsamlingen 'gå en forskel', som er blevet landsdækkende.

Merete Boldt

Merete er verdensmester i romaskine og arbejder frivilligt for at udbrede kendskabet til sporten. I 2021 blev hun som 74-årig verdensmester for 13. gang.

Mette N. Hjuler

Mette er lokal ildsjæl i Bredballe IF, hvor hun igennem ihærdigt arbejde de sidste ti år har skaffet mange nye sportsgrene til foreningen som floorball, springgymnastik og mountainbike. 

Michelle Hummel Pedersen

Efter at den lokale købmand i Ørsted drejede nøglen om i 2021, trådte Michelle i karakter. Sammen med andre lokale fik hun stablet en ny butik på benene, så der fortsat er liv i byen. 

Mikael og Jeanette Markvart

For Mikael og Jeanette virkede egen bolig som en fjern drøm, men sammen med banken fik de lavet en plan for at opnå netop dette. Den holdt de sig til og i dag har de eget sommerhus.

Mogens Grøn

Mogens har været frivillig i Røde Kors i årevis. Efter pensionen er det næsten et fuldtidsjob, hvor han er næstformand og ansvarlig for at udvikle genbrug i Aarhus, herunder 6 butikker med 170 frivillige.

Nicklas Højland Nielsen

Det er imponerende at fastholde gåpåmod og ambitioner, når livet takler en bagfra. Det har sportsmanden Nicklas formået, selv da alvorlig sygdom og indlæggelse satte ham tilbage.

Núnoo

Søstrene Pia og Naja stiftede det danske accessoriebrand Núnoo i 2015. De har en langsigtet plan for, hvordan deres foretagende kan blive klimaneutralt og bæredygtigt.

Nykøbing F. Revyen

Cirka 25.000 gæster lader hvert år latteren runge, når Nykøbing Falster Revyen slår dørene op til årets forestilling. Revyen er Danmarks andenstørste og et stort aktiv for lokalområdet.

Ole Hansen

Ole har altid brændt for at hjælpe andre via sociale projekter og indsamling af penge. Derudover holder han foredrag til gavn for socialt udsatte.

Organic Basics 

Christoffer, Mads, og Alexander ønsker at sætte en ny dagsorden i tøjindustrien med deres undertøjs-brand, der er bygget op omkring bæredygtighed.

Orly Christensen

Orly og Claus bidrager til lokalmiljøet i Nordhavn ved bl.a. at samle skrald og hjælpe med pasning af børn i nabo-laget. Som tilflyttere fra Djursland vil de gerne skabe en landsbystemning i den nye bydel.

Orskov Foods A/S

Et dansk æble blev fundamentet for en sydfynsk succes, hvor Orskov Foods’ 350 ansatte i DK, Polen og Chile årligt håndterer 60.000 tons frugt, bær og juice til industri og detailhandel.

Palsgaard A/S

Har i over 100 år udviklet ingredienser til den globale fødevareindustri. Produktionen er allerede CO2-neutral, men med solceller og biogasanlæg er målet fuld neutralitet i 2025. 

Per Hartmann Christensen

Den tidligere direktør Per Hartmann Christensen har utrætteligt hjulpet med at fastholde virksomheder og arbejdspladser i Nordjylland og kæmper for det lokale iværksætteri. 

Peter Jørn Laursen

Peter formår ikke bare at skabe fantastiske kundeoplevelser i sin butik, Holger Frederiksens efterf. Han er også aktiv i foreningslivet og spreder smil i Ordrup gennem sit gode humør

Peter Larsen Kaffe

Bæredygtig udvikling er omdrejnings-punkt i forretningen. Er bl.a. Danmarks største udbyder af økologisk og Fairtrade produceret kaffe, og arbejder mod 100% cirkulær omstilling inden 2030.

Planet Nusa

Planet Nusa designer og producerer sportstøj af genanvendte fiskenet og ocean waste. De har desuden skabt et online fælleskab for kvinder med fokus på diversitet.

Plus Pack A/S

Siden 1914 har den familieejede virksomhed skabt innovative løsninger indenfor fødevareemballage, drevet af deres motto om at gøre en forskel. Har bæredygtighed som omdrejningspunkt.

PMH Systems A/S

PMH vil gerne udfordre og har taget storformatløsninger fra den grafiske branche til industrien. Senest med to komplette løsninger til kister og betonstøbning.

Poul Due Jensens Fond

Ejer af Grundfos-koncernen. Yder store filantropiske bidrag lokalt og globalt. Støtter alt fra inklusion og samfunds-engagement til forskning og læring samt bæredygtig udviklingshjælp.

Proshop A/S

Begyndte som detailbutik med film, spil og IT-udstyr i 1996 i Aarhus C. Nu en af Danmarks største internetbutikker med milliardomsætning og auto-matiseret og digitaliseret e-commerce forretning. 

Queue-it

Queue-it er et SaaS-køsystem til websites og apps, som forhindrer overbelastning fra mange samtidige brugere. Virksomheden har kontorer i Danmark, USA og Australien.

Rajiv Gambhir

Rajiv er læge og kom til Danmark fra Indien med sin familie. Han har fra begyndelsen gjort en stor indsats for at integrere sig, og hele familien taler flydende dansk. 

Rika Schierbeck

Rika har trods forskellig slags modgang i livet skabt et varmt hjem for sine døtre og arbejder i dag med det, hun brænder for. Hun er en inspirationskilde for mange. 

Rikke Brøndum

Arbejder i De Frivilliges Hus i Viborg og kæmper for det frivillige arbejde i byen, som huset koordinerer. Og når hun har fri - ja, så er hun selv frivillig og giver en hånd med i fællesskabet.

SAND - De Hjemløses Landsorganisation

SAND er landsorganisation for nuværende og tidligere hjemløse. Foreningen arbejder for at afskaffe hjemløshed og forbedre forholdene for de hjemløse, der nu engang er.

Seaborg Technologies

En ung iværksættervirksomhed er ved at udvikle en atomreaktor baseret på flydende salt. Reaktorerne skal installeres på pramme, masse-produceres og sælges som alternativ til kul i bl.a Sydøstasien.

SiccaDania A/S

Ingeniørvirksomheden bygger procesanlæg til mejeri- og fødevare-industrien, så de kan udnytte råvarer og udvinde planteproteiner til fødevarer.

Sisse Fisker

Sisse er en ildsjæl, som sagde sit gode tv-job op for at starte SMILfonden, der gør en kæmpe forskel for tusindvis af børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. 

Skagerak Denmark A/S

Skanderborg Festivalklub

Skanderborg Festivalklub er foreningen bag Smukfest, som er en af landets største festivaler. De gør en stor forskel for byen og for det lokale foreningsliv både økonomisk og kulturelt.


Spejderne 

Paraplyorganisationen for fem danske spejderkorps med tilsammen 70.000 medlemmer arbejder for at gøre børn og unge beredt til livet gennem fællesskab, friluftsliv og udfordringer.

Stenbjerg Ejendomme

Investerer i bevaringsværdige bygninger i Sønderjylland, og bringer dem tilbage til oprindelig stand. Investeringerne laves ikke alene med afkast for øje, men også for at støtte egnen.


Stig Bundgaard

Stig har kæmpet i fire år for at bevare den lokale å, og har engageret sig i at udvikle og skabe engagement om områdets naturperler. 


Susanne Falck Borch

Susanne er uddannet jurist og har i årevis arbejdet med og for udsatte personer – ikke mindst mindreårige. Hun er også formand for Værgeforeningen.


Sølund Musik-Festival

Sølunds Musik-Festival er verdens største musikevent for - og med udviklingshæmmede mennesker. Foreningen uddeler overskuddet til aktiviteter med fokus på udviklingshæmmede mennesker.  


Sønnick Andresen

Sønnick er en 82-årig mand, der gør en stor indsats for de ældre i Aabenraa - både som medlem af ældrerådet og som aktiv i Kirsebærhaven, der tilbyder aktiviteter for ældre i byen.


Søren Engel

Søren har, udover at drive sit familiefirma, hjulpet børn fra hele verden med at få uddannelser. Han har bl.a. lånt penge til en ung mand fra Cambodia , der i dag er succesfuld tandlæge.


Templafy

Med Templafy kan medarbejdere effektivt bygge dokumenter, præsenta-tioner og emails - altid i overens-stemmelse med virksomhedens brand og retningslinjer. 3 millioner brugere verden over. 

Thomas Nørum

Thomas er stærkt ordblind, men har en stor fighterevne. Han er uddannet murer, startede som svend og ejer i dag en succesfuld murerforretning med 8-10 ansatte. 


Tommy Hardam

Tommy er direktør i Cirkus Flik-Flak, som gennem mange år har skabt et fællesskab for cirkusinteresserede børn og unge, hvor der er plads til alle. 

Tonny Pedersen

Tonny har som barn været anbragt og har derfor stiftet Solsikkefonden, som hjælper børn og unge, som nu er eller har været i samme situation. Tonny ønsker at give dem håb om en bedre fremtid. 

Torben Orloff Lauridsen

Torben har gennem årtier været en drivende ildsjæl i Tarup Paarup IF Fodbold, hvor han arbejder for at skaffe penge til klubben, og altid giver en hånd, når der er brug for frivillige kræfter. 


Troldtekt A/S

Troldtekt er kendt for deres akustik-lofter til byggeriet. De har en bæredygtighedsstrategi, som bl.a. sikrede dem DI-prisen for grøn omstilling. Og så har de kommerciel succes.


Vejen Idrætscenter

Vejen Idrætscenter er et af landets største idrætscentre. De driver sports- og velværefaciliteter for unge og gamle i hele landsdelen. Mottoet er, at der skal være plads til alle.


Vejlskovgaard

Claus Fenger overtog slægtsgården i 2017 og er brobygger for landbrugserhvervet. Gården har en mælkeautomat, hvor alle kan købe frisk mælk, og blomster, der frit kan plukkes.


Villum Fonden & Velux Fonden 

Stiftet af civilingeniør Villum Kann Rasmussen, der grundlagde VELUX. De to almennyttige fonde uddelte i 2020 1,1 mia. kr. til bl.a. forskning, miljø, sociale og kulturelle formål.  

Vivino

Vivino har udviklet en digital markedsplads for vin, som 53 millioner brugere fra hele verden benytter til at finde og købe vin.Vola A/S

Vola viser gennem deres armaturer og virksomhedsdrift, hvorfor tidløst dansk design både er verdensberømt og et fundament for udvikling og vækst i Danmark.         

 

 

Ørbæk Borgerforening

Ørbæk Borgerforening har siden 1980 arrangeret Ørbæk Marked, kendt som Fyns største folkefest, og støtter hvert år det østfynske foreningsliv med mellem 300.000 og 500.000 kr.

Ørnberg Vin

Niels og hans partner Anders satte sig i 2008 for at fremstille vin i Danmark. Siden har de dyrket vindruer og fremstillet prisvindende vin på spidsen af Sjællands Odde.

Aarhus Universitet

AU har 38.000 studerende, 8.000 ansatte og udbyder 200 ordinære uddannelser. De lægger vægt på et tæt samarbejde med erhvervslivet og er engageret i samfundsudviklingen. 

Anonym kunde

Én af de 150 kunder har valgt at være anonym.

Hverdagsøkonomi på skoleskemaet giver elever bedre pengevaner

Skoleelever bliver mere bevidste om økonomiske valg i hverdagen efter bare otte timers undervisning i emnet, viser ny undersøgelse. Nu vil Danske Skoleelever have hverdagsøkonomi på skoleskemaet på alle landets skoler, og undervisnings-materialet er allerede klar.
Læs mere

Danske Bank hjælper EU stærkere ud af pandemien

Som den eneste nordiske bank har Danske Bank hjulpet EU med at skaffe 20 mia. euro til fonden NextGenerationEU. Fonden skal opbygge et fundament for kommende generationer og gøre Europa grønnere, mere digitalt og modstandsdygtigt overfor nye epidemier.
Læs mere

Analyse: Bankerne hjælper med at skabe vækst og beskæftigelse

Bankerne i Danmark bidrager til vækst og arbejdspladser i lokalområderne gennem deres kernefunktioner, når de kanaliserer penge til de bedste investeringsprojekter. Når det bliver udført godt, gavner det hele samfundet – også almindelige danskere. Det viser analyse fra Kraka Advisory.
Læs mere